flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Щодо виклику у відкрите судове засідання в якості третьої особи – Компанії "ФОРТРЕСС ОФ АНУ ЕССОШИЕЙШН ЛТД.", представника третьої особи – Компанії "ФОРТРЕСС ОФ АНУ ЕССОШИЕЙШН ЛТД." Бородкіна Юрія Михайловича у справі № П/811/1296/17

23 листопада 2017, 15:13

Відповідно до статті 39 Кодексу адміністративного судочинства України Дніпропетровський апеляційний адміністративний суд викликає у відкрите судове засідання в якості третьої особи - Компанію "ФОРТРЕСС ОФ АНУ ЕССОШИЕЙШН ЛТД.", представника третьої особи - Компанії "ФОРТРЕСС ОФ АНУ ЕССОШИЕЙШН ЛТД." Бородкіна Юрія Михайловича по адміністративній справі за апеляційними скаргами Товариства з обмеженою відповідальністю "Торговий дім "Дніпромет", Товариства з обмеженою відповідальністю "Нива-2010", Маловисківської міської ради на постанову Кіровоградського окружного адміністративного суду від 29 вересня 2017 року у справі № П/811/1296/17 за позовом Трибиненко Миколи Павловича до державного реєстратора Маловисківської міської ради Руденко Володимира Івановича, Маловисківської міської ради, треті особи - Товариство з обмеженою відповідальністю "Торговий дім "Дніпромет", Товариство з обмеженою відповідальністю "Нива-2010", Компанія "ФОРТРЕСС ОФ АНУ ЕССОШИЕЙШН ЛТД.", про визнання неправомірними дій та скасування реєстраційних записів.

Судове засідання відбудеться 20 грудня 2017 року о 10:00 год. у приміщенні Дніпропетровського апеляційного адміністративного суду за адресою: м. Дніпро, пр. Слобожанський, 29, приміщення №420, зала судових засідань №5.

Дніпропетровський апеляційний адміністративний суд повідомляє, що відповідно до ч.4  ст.196 КАС України неприбуття у судове засідання сторін або інших осіб, які беруть участь у справі та належним чином повідомлені про дату, час і місце апеляційного розгляду, не перешкоджає судовому розгляду справи.