flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Працівники апарату ДААС підвищили рівень знань з питань здійснення державних закупівель у режимі відеоконференції

03 березня 2015, 15:24

         Державною судовою адміністрацією України спільно з Департаментом державних закупівель та державного замовлення Міністерства економічного розвитку і торгівлі 27 лютого 2015 року для працівників апеляційних, апеляційних спеціалізованих, місцевих спеціалізованих судів та територіальних управлінь Державної судової адміністрації України в областях та м. Києва в режимі відеоконференцзв’язку проведено семінар з питань державних закупівель.  

          Від Дніпропетровського апеляційного адміністративного суду у заході взяли участь члени комітету з конкурсних торгів суду, а саме: заступник голови комітету, заступник керівника апарату суду Тальян А.В. та члени комітету: начальник та заступник начальника відділу планово-фінансової діяльності, бухгалтерського обліку за звітності Марченко Ю.В. та Райко О.В., заступник начальника відділу матеріально-технічного та господарського забезпечення Звєрєв А.Б., заступник начальника відділу кадрової роботи та державної служби Перекопська А.П. та помічник заступника голови суду Колісник Ю.А.

На семінарі були розглянуті наступні питання:

-          огляд чинного законодавства у сфері здійснення державних закупівель;

-          роз’яснення стосовно застосування законодавства у сфері здійснення державних закупівель.

Організаторами заходу в період проведення семінару було забезпечено спілкування учасників в онлайн-режимі. Це дало можливість з’ясовувати конкретні питання у доповідачів, висловити свої думки з приводу почутого, ділитися досвідом. Вказаний семінар виявився дуже динамічним, продуктивним та інформативним.

Проведення семінару з даної тематики є дуже корисним для осіб відповідальних за організацію та проведення державних закупівель в умовах постійного вдосконалення та оновлення законодавства у сфері державних закупівель.