flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Голова ДААС та відповідальна особа суду за зв’язки зі ЗМІ взяли участь у міжнародній конференції, присвяченій налагодженню комунікації між судами та ЗМІ

02 березня 2015, 15:49

          24 – 25 лютого 2015 року в Києві пройшла міжнародна конференція з питань комунікації судової влади в Україні: «Зміцнення довіри громадськості до судової влади через покращення взаємної комунікації».

          Конференція організована Радою суддів України, Державною судовою адміністрацією України за підтримки Проекту USAID «Справедливе Правосуддя». Програма конференції передбачала проведення тренінгів окремо для суддів та прес – секретарів.

          Участь у заході взяли судді та працівники апаратів судів, органів суддівського самоврядування, міжнародні експерти з питань зв’язків з громадськістю у судах зі Сполучених Штатів Америки та Великобританії, а також представники засобів масової інформації. Дніпропетровський апеляційний адміністративний суд представляли голова суду Олександр Мартиненко та відповідальна особа суду за зв’язки зі ЗМІ Анна Перекопська.

          Метою заходу було обговорення шляхів покращення комунікаційної політики у діяльності суддів, органів суддівського самоврядування та судових установ у цілому, підвищення обізнаності громадян про діяльність судів.

          За результатами дводенної роботи учасниками конференції розроблено рекомендації щодо покращення комунікативної діяльності суддів зі ЗМІ та громадськістю, які найближчим часом будуть представлені Раді суддів України для подальшого затвердження і використання у роботі усіх судів та суддів.