flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Інформація щодо надходження та результатів розгляду Дніпропетровським апеляційним адміністративним судом заяв, звернень та запитів на отримання публічної інформації протягом січня 2015 року

05 лютого 2015, 13:45

З 02 по 30 січня 2015 року до Дніпропетровського апеляційного адміністративного суду надійшло 2574 документи. Із вказаної кількості документів 310 заяв та запитів громадян та юридичних осіб. За звітний період надано 333 відповіді на заяви та запити.

 

Також, протягом звітного періоду до суду надійшло 11 запитів на отримання публічної інформації.

 

Запити на отримання публічної інформації надійшли від фізичних осіб. (8 електронною поштою, 2 засобом поштового зв’язку та 1 нарочно).

 

Запити складені у довільній письмовій формі, що стосувалися, зокрема, надання:

 

- інформації стосовно реєстрації запитів та надання їх копій;

- інформації щодо руху адміністративних справ;

- інформації стосовно надання копій рішень;

- інформації щодо відомостей, зазначених в деклараціях про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру суддів Дніпропетровського апеляційного адміністративного суду та членів їх сімей;

- інформації щодо проведення перевірок на предмет законності призначень суддів Дніпропетровського апеляційного адміністративного суду;

- інформації щодо повернення судового збору.

 

Розглянуто та надано відповіді на 9 запитів (2 запити знаходяться на стадії опрацювання), що подані з посиланням на Закон України «Про доступ до публічної інформації», проте 8 запитів не належали до сфери правовідносин, що регулюються зазначеним Законом, надано відповідні роз’яснення з урахуванням норм законодавства України.

 

За результатами розгляду запитів відповіді надані у письмовій формі. 2 відповіді суду направлені заявникам засобом поштового зв’язку та 7 відповідей направлені заявникам як електронною поштою так і засобом поштового зв’язку.

 

Також, протягом січня 2015 року судом надано відповіді на 2 звернення громадян в порядку Закону України «Про звернення громадян». Відповіді суду направлені заявникам засобом поштового зв’язку.

 

Крім зазначеного, судом надано відповідь на 1 звернення від юридичною особи, яке надійшло в грудні 2014 року та підлягало розгляду в порядку Закону України «Про інформацію». На звернення судом підготовлено та направлено письмову відповідь засобом поштового зв’язку.

 

Депутатських запитів у означеному періоді до суду не надходило.