flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Інформація щодо надходження та результатів розгляду Дніпропетровським апеляційним адміністративним судом заяв, звернень та запитів на отримання публічної інформації протягом листопада 2014 року

01 грудня 2014, 15:42

З 03 по 28 листопада 2014 року до Дніпропетровського апеляційного адміністративного суду надійшло 3470 документів. Із вказаної кількості документів - 389 заяв та запитів громадян та юридичних осіб. За звітний період надано 386 відповідей на заяви та запити.

 

Також, протягом звітного періоду до суду надійшло 3 запита на отримання публічної інформації.

Запити на отримання публічної інформації надійшли від 1 юридичної особи (електронною поштою) та 2 від фізичних осіб (засобом поштового зв’язку).

Запити складені у довільній письмовій формі, що стосувалися, зокрема, надання:

- інформації стосовно надання копії документів на підтвердження направлення копії рішення;

- інформації стосовно розгляду апеляційної скарги;

- інформації щодо сплати судового збору.

Розглянуто та надано відповіді на 4 запита, в тому числі на 3 запита, які надійшли в листопаді та на 1 запит, який надійшов у жовтні ц.р., що подані з посиланням на Закон України «Про доступ до публічної інформації», проте не належали до сфери правовідносин, що регулюються зазначеним Законом та надано відповідні роз’яснення з урахуванням норм законодавства України.

За результатами розгляду запитів відповіді надані у письмовій формі. 3 відповіді суду направлено заявникам засобом поштового зв’язку та 1 відповідь суду отримано заявником особисто у приміщенні суду.

 

Також, протягом листопада 2014 року до суду надійшло 5 звернень громадян, поданих в порядку Закону України «Про звернення громадян».

На означені звернення надано 4 письмові відповіді. 3 відповіді суду направлено заявникам засобом поштового зв’язку та 1 відповідь суду отримано заявником особисто у приміщенні суду. 1 звернення знаходиться на стадії опрацювання.

 

Крім зазначеного, протягом звітного періоду до суду надійшло 2 звернення від юридичною особи, які підлягали розгляду в порядку Закону України «Про інформацію». На 1 звернення судом підготовлено та направлено письмову відповідь засобом поштового зв’язку. Інше звернення знаходиться на стадії опрацювання.

 

Депутатських запитів у означеному періоді до суду не надходило.

 

Протягом листопада 2014 року головою суду Мартиненком О.В. проведено особистий прийом громадян, на якому було надано відповідні роз’яснення по суті поставлених питань 2 особам.