flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Інформація щодо надходження та результатів розгляду Дніпропетровським апеляційним адміністративним судом заяв, звернень та запитів на отримання публічної інформації протягом вересня 2014 року

01 жовтня 2014, 11:48

З 01 по 30 вересня 2014 року до Дніпропетровського апеляційного адміністративного суду надійшло 2907 документів. Із вказаної кількості документів - 259 заяв та запитів громадян та юридичних осіб. За звітний період надано 245 відповідей на заяви та запити.

 

Також, протягом звітного періоду до суду надійшов 1 запит на отримання публічної інформації.

Запит на інформацію надійшов від юридичної особи факсимільним зв’язком.

Запит складений у довільній письмовій формі та стосувався, зокрема, надання:

- інформації стосовно отримання заяви про приєднання до апеляційної скарги;

- інформації щодо направлення копії ухвали про відкриття провадження та призначення до розгляду.

Розглянуто та надано відповідь на 1 запит, що поданий з посиланням на Закон України «Про доступ до публічної інформації», проте не належав до сфери правовідносин, що регулюються зазначеним Законом, надано відповідні роз’яснення з урахуванням норм законодавства України.

За результатами розгляду запиту на отримання публічної інформації відповідь надана у письмовій формі, факсимільним зв’язком та засобом поштового зв’язку.

 

Також, протягом вересня 2014 року до суду надійшло 4 звернення громадян, поданих в порядку Закону України «Про звернення громадян».

На означені звернення надано 4 письмові відповіді, також підготовлено та направлено 2 відповіді, надані на звернення, що надійшли в серпні ц.р.

Відповіді суду направлено заявникам засобом поштового зв’язку.

 

Крім зазначеного, протягом вересня 2014 року судом підготовлено відповідь на 1 звернення від юридичної особи, яке надійшло у серпні ц.р. та опрацьовано в порядку Закону України «Про інформацію». За результатами опрацювання надано 1 письмову відповідь, яку направлено заявнику засобом поштового зв’язку.

 

Депутатських запитів у зазначеному періоді до суду не надходило.

 

Протягом звітного періоду головою суду Мартиненком О.В. проведено особистий прийом громадян, на якому було надано відповідні роз’яснення по суті поставлених питань 3 особам.