flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Інформація щодо надходження та результатів розгляду Дніпропетровським апеляційним адміністративним судом заяв, звернень та запитів на отримання публічної інформації протягом серпня 2014 року

01 вересня 2014, 11:16

З 01 по 29 серпня 2014 року до Дніпропетровського апеляційного адміністративного суду надійшло 2168 документів. Із вказаної кількості документів - 260 заяв та запитів громадян та юридичних осіб. За звітний період надано 326 відповідей на заяви та запити.

 

Крім зазначеного, протягом серпня 2014 року до суду надійшло 6 звернень громадян, поданих в порядку Закону України «Про звернення громадян».

На означені звернення надано 4 письмові відповіді, 2 звернення знаходяться на стадії опрацювання.

3 відповіді суду направлено заявникам засобом поштового зв’язку, 1 відповідь суду отримано заявником особисто у приміщенні суду.

 

Також до суду надійшло 6 звернень від юридичних осіб, які опрацьовані в порядку Закону України «Про інформацію». За результатами опрацювання цих звернень надано 5 письмових відповідей та 1 звернення знаходиться на стадії опрацювання.

Вказані відповіді суду направлені на адресу заявників засобом поштового зв’язку.

 

Ні запитів на отримання публічної інформації, ні депутатських запитів у серпні 2014 року до суду не надходило.

 

Протягом звітного періоду головою суду Мартиненком О.В. проведено особистий прийом громадян, на якому було надано відповідні роз’яснення по суті поставлених питань 1 особі.