flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Інформація про розгляд звернень громадян та запитів на отримання публічної інформації Дніпропетровським апеляційним адміністративним судом у червні 2014 року

02 липня 2014, 15:16

Інформація про розгляд звернень громадян

та запитів на отримання публічної інформації

Дніпропетровським апеляційним адміністративним судом

у червні 2014 року

 

З 02 по 27 червня 2014 року до Дніпропетровського апеляційного адміністративного суду надійшло 4142 документів, з яких 407 заяв та запитів громадян та юридичних осіб, з них 1 запит на отримання публічної інформації. Крім цього, протягом звітного періоду до суду надійшло 11 звернень, з яких 9 від фізичних осіб, поданих в порядку Закону України «Про звернення громадян» та 2 від юридичних осіб,  поданих в порядку Закону України «Про інформацію».

За вказаний період надано 459 відповідей на заяви, запити та звернення. Відповіді надано в письмовій формі у строк, передбачений діючим законодавством, та направлено поштою.

 

Запит на отримання публічної інформації надійшов від юридичної особи нарочно.

 

Запит складений у довільній письмовій формі та стосувався надання інформації стосовно руху адміністративної справи.

 

Розглянуто та надано інформацію на вищевказаний запит, що поданий з посиланням на Закон України «Про доступ до публічної інформації», проте не належав до сфери правовідносин, що регулюються зазначеним Законом, надано відповідне роз’яснення з урахуванням норм законодавства України.

 

За результатами розгляду запиту відповідь надано у письмовій формі та надіслано поштою.

 

Протягом червня 2014 року головою суду Мартиненком О.В. проведено особистий прийом громадян, на якому було надано відповідні роз’яснення по суті поставлених питань 3 особам.