flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Інформація про розгляд звернень громадян та запитів на отримання публічної інформації Дніпропетровським апеляційним адміністративним судом у травні 2014 року

02 червня 2014, 09:10

Інформація про розгляд звернень громадян

та запитів на отримання публічної інформації

Дніпропетровським апеляційним адміністративним судом

у травні 2014 року

 

З 05 по 30 травня 2014 року до Дніпропетровського апеляційного адміністративного суду надійшло 3531 документ, з яких 386 заяв та запитів громадян та юридичних осіб, з них 4 запита на отримання публічної інформації. Крім цього, протягом звітного періоду до суду надійшло 4 звернення громадян, поданих в порядку Закону України «Про звернення громадян».

 

За вказаний період надано 411 відповіді на заяви, запити та звернення. Відповіді надано в письмовій формі у строк, передбачений діючим законодавством, та направлено поштою.

 

Запити на отримання публічної інформації надійшли від 2 фізичних осіб. (електронною поштою - 3, нарочно – 1).

 

Запити складені у довільній письмовій формі, що стосувалися, зокрема, надання:

 

- інформації стосовно направлення копії рішення сторонам по справі;

 

- інформації щодо внесення рішення по справі до Єдиного державного реєстру судових рішень;

 

- інформації стосовно повернення справи до суду першої інстанції;

 

- інформації стосовно дати виготовлення повного тексту судового рішення.

 

Розглянуто та надано інформацію на 4 запити, що подані з посиланням на Закон України «Про доступ до публічної інформації», проте не належали до сфери правовідносин, що регулюються зазначеним Законом, надано відповідні роз’яснення з урахуванням норм законодавства України.

 

За результатами розгляду запитів відповіді надані у письмовій формі, із них  3 надіслано поштою та електронною поштою та 1 отримано запитувачем інформації особисто в приміщенні суду.

 

Протягом травня 2014 року головою суду Мартиненком О.В. проведено особистий прийом громадян, на якому було надано відповідні роз’яснення по суті поставлених питань 1 особі.