flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Інформація про розгляд звернень громадян та запитів на отримання публічної інформації Дніпропетровським апеляційним адміністративним судом у квітні 2014 року

05 травня 2014, 09:23

Інформація про розгляд звернень громадян

та запитів на отримання публічної інформації

Дніпропетровським апеляційним адміністративним судом

у квітні 2014 року

 

З 01 по 30 квітня 2014 року до Дніпропетровського апеляційного адміністративного суду надійшло 4428 документів, з яких 585 заяв та запитів громадян та юридичних осіб, з них 4 запита на отримання публічної інформації. Крім цього, протягом звітного періоду до суду надійшло 6 звернень, з яких 5 від фізичних осіб, поданих в порядку Закону України «Про звернення громадян» та 1 від юридичної особи, подане в порядку Закону України «Про інформацію».

За вказаний період надано 642 відповіді на заяви, запити та звернення. Відповіді надано в письмовій формі у строк, передбачений діючим законодавством, та направлено поштою.

Із зазначеної кількості запитів на отримання публічної інформації 3 надійшло від фізичних осіб та 1 від юридичної особи. (електронною поштою - 2, поштою – 1, подано особисто до відділу документального забезпечення суду - 1).

Запити складені у довільній письмовій формі, що стосувалися, зокрема, надання:

- копій декларацій про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру керівництва, суддів Дніпропетровського апеляційного адміністративного суду та членів їх сімей за 2011, 2012, 2013 рр.;

- копії рішення зборів суддів Дніпропетровського апеляційного адміністративного суду;

- інформації стосовно направлення копії рішення сторонам по справі;

- інформації стосовно стану розгляду справи;

- інформації стосовно повернення справи до суду першої інстанції;

- інформації стосовно реєстрації апеляційної скарги.

            Розглянуто та надано інформацію на 4 запити, що подані з посиланням на Закон України «Про доступ до публічної інформації», проте не належали до сфери правовідносин, що регулюються зазначеним Законом, надано відповідні роз’яснення з урахуванням норм законодавства України.

За результатами розгляду запитів відповіді надані у письмовій формі, із них 2 надіслано поштою та електронною поштою, 1 поштою та 1 отримано запитувачем інформації особисто в приміщенні суду.

Протягом квітня 2014 року головою суду Мартиненком О.В. проведено особистий прийом громадян, на якому було надано відповідні роз’яснення по суті поставлених питань 5 особам.