flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Інформація щодо надходження та результатів розгляду Дніпропетровським апеляційним адміністративним судом заяв, звернень та запитів на отримання публічної інформації протягом липня 2017 року

01 серпня 2017, 16:09

З 01 по 31 липня 2017 року до Дніпропетровського апеляційного адміністративного суду надійшло 2091 документів. Із вказаної кількості документів, кількість заяв, запитів громадян та юридичних осіб становить 89. За звітний період надано 94 відповіді (5 заяв знаходяться на стадії опрацювання).

Також протягом звітного періоду до суду надійшло 3 запита, поданих з посиланням на Закон України «Про доступ до публічної інформації».

Запити складені у довільній письмовій формі та стосувалися, зокрема, надання інформації стосовно:

- кількості суддів, які працювали у суді протягом 2013-2014рр.;

- кількості суддів, які мають статус учасника бойових дій під час проведення АТО;

- кількості рішень суду, які набрали законної сили та якими встановлено факти, зазначені у ч. 3, 5-7 ст. 3 Закону України «Про очищення влади»;

- результатів розгляду справ;

За результатами розгляду запитів надано відповіді у письмовій формі на 5 запитів (з них на запити, які надійшли у червні ц.р.). Відповіді надані у письмовій формі та направлені заявникам засобами електронного та поштового зв’язку.

Крім вищезазначеного, протягом липня 2017 року надійшло 5 звернень, поданих в порядку Закону України «Про звернення громадян». За результатами опрацювання вказаних звернень громадян надано 4 відповіді, 1 звернення знаходиться на стадії опрацювання.

При цьому опрацьовано 1 звернення, що надійшло у червні ц.р., за результатами чого підготовлено відповідь, яку направлено засобами поштового зв’язку.

Протягом липня 2017 року до суду не надходило звернень від юридичних осіб та депутатських звернень.

У звітному періоді на особистий прийом до голови суду громадяни не зверталися.