flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Інформація щодо надходження та результатів розгляду Дніпропетровським апеляційним адміністративним судом заяв, звернень та запитів на отримання публічної інформації протягом червня 2017 року

03 липня 2017, 16:19

З 01 по 30 червня 2017 року до Дніпропетровського апеляційного адміністративного суду надійшло 2435 документів. Із вказаної кількості документів, кількість заяв, запитів громадян та юридичних осіб становить 86. За звітний період надано 85 відповідей (4 заяви знаходяться на стадії опрацювання).

Також протягом звітного періоду до суду надійшло 15 запитів, поданих з посиланням на Закон України «Про доступ до публічної інформації».

Запити складені у довільній письмовій формі та стосувалися, зокрема, надання інформації стосовно:

- статусу Дніпропетровського апеляційного адміністративного суду;

- державних службовців та суддів, які подали декларації;

- кваліфікації суддів;

- призначення суддів;

- копій декларацій суддів;

- графіків відпусток суддів;

- стадії розгляду справ;

- реєстрації документів по справі.

За результатами розгляду запитів надано відповіді у письмовій формі на 12 запитів (1 відповідь надана на запит, який надійшов у травні 2017 року та 2 запити знаходяться на стадії опрацювання). Відповіді надані у письмовій формі та направлені заявникам засобами електронного та поштового зв’язку.

При цьому Дніпропетровським апеляційним адміністративним судом на підставі пункту4 частини 1 статті 22 Закону України «Про доступ до публічної інформації» було відмовлено в наданні інформації на 1 звернення, оскільки звернення не відповідало вимогам, встановленим пунктом 3 частини 5 статті 19 цього Закону (звернення не містило підпису).

Крім вищезазначеного, протягом червня 2017 року надійшло 6 звернень, поданих в порядку Закону України «Про звернення громадян». Із вказаної кількості опрацьовано 2 звернення, за результатами чого надано відповіді, які направлені заявникам засобами поштового зв’язку. При цьому 4 звернення знаходяться на стадії опрацювання.

Протягом червня 2017 року до суду надійшло 2 звернення від юридичних осіб. Вказані звернення опрацьовані, за результатами чого надано відповіді, які направлені заявникам засобами поштового зв’язку.

При цьому протягом червня 2017 року до суду не надходило депутатських звернень.

У звітному періоді на особистий прийом до голови суду звернувся 1 громадянин.