flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Інформація щодо надходження та результатів розгляду Дніпропетровським апеляційним адміністративним судом заяв, звернень та запитів на отримання публічної інформації протягом квітня 2015 року

07 травня 2015, 16:00

З 01 по 30 квітня 2015 року до Дніпропетровського апеляційного адміністративного суду надійшло 3742 документи. Із вказаної кількості документів 503 заяви та запити громадян та юридичних осіб. За звітний період надано 414 відповідей (120 заяв знаходяться на стадії опрацювання).

Також, протягом звітного періоду судом було надано відповіді на 4 запити на отримання публічної інформації, які надійшли у березні ц.р. та подані з посиланням на Закон України «Про доступ до публічної інформації», проте 2 запити не належали до сфери правовідносин, що регулюються зазначеним Законом, та надано відповідні роз’яснення з урахуванням норм законодавства України. Відповіді суду направлені заявникам засобом електронного та поштового зв’язку.

Крім зазначеного, протягом квітня 2015 року судом надано відповіді на 5 звернень від юридичних осіб, які підлягали розгляду в порядку Закону України «Про інформацію». 2 відповіді надані на звернення, що надійшли у березні та 1 відповідь на дублетне звернення, що надійшло з Ради суддів адміністративних судів України. Відповіді суду направлені на адресу заявників засобом поштового зв’язку.

Звернень громадян, поданих в порядку Закону України «Про звернення громадян», та депутатських запитів у означеному періоді до суду не надходило.

Протягом квітня 2015 року головою суду Мартиненком О.В. проведено особистий прийом громадян, на якому було надано відповідні роз’яснення по суті поставлених питань 1 особі.