flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Інформація щодо надходження та результатів розгляду Дніпропетровським апеляційним адміністративним судом заяв, звернень та запитів на отримання публічної інформації протягом березня 2015 року

06 квітня 2015, 15:17

           З 02 по 31 березня 2015 року до Дніпропетровського апеляційного адміністративного суду надійшло 3921 документ. Із вказаної кількості документів 345 заяв та запитів громадян та юридичних осіб. За звітний період надано 329 відповідей (39 заяв знаходяться на стадії опрацювання).


           Також, протягом звітного періоду до суду надійшло 6 запитів на отримання публічної інформації.

           Запити на отримання публічної інформації надійшли від фізичних осіб. (2 засобом поштового зв’язку та 4 електронною поштою).

           Запити складені у довільній письмовій формі, що стосувалися, зокрема:

- щодо направлення копії рішення;

- надання копій матеріалів справи;

- інформації щодо отримання копій судових рішень сторонами;

- інформації щодо реєстрації вхідної кореспонденції.


           Розглянуто та надано відповіді на 3 запити (в т.ч. на 1 запит, який надійшов до суду в лютому місяці), що подані з посиланням на Закон України «Про доступ до публічної інформації», проте 2 запити не належали до сфери правовідносин, що регулюються зазначеним Законом, та надано відповідні роз’яснення з урахуванням норм законодавства України. 4 запити знаходяться на стадії опрацювання.

            За результатами розгляду запитів відповіді надані у письмовій формі та направлені заявникам засобом електронного та поштового зв’язку.

     
           Також, протягом березня 2015 року до суду надійшло 2 звернення громадян, поданих в порядку Закону України «Про звернення громадян». На означені звернення надано 2 письмові відповіді, також 2 відповіді надані на звернення, що надійшли у лютому (разом з тим, в одному випадку на 2 звернення надано 1 відповідь). Відповіді суду направлені заявникам засобом поштового зв’язку.         

 

           Крім зазначеного, до суду надійшло 7 звернень від юридичних осіб, які підлягали розгляду в порядку Закону України «Про інформацію». На звернення судом підготовлено та направлено 6 письмових відповідей, також надано 1 відповідь на звернення, що надійшло у лютому, при цьому 1 звернення знаходиться на стадії опрацювання. Відповіді суду направлені заявникам засобом поштового зв’язку.


           Депутатських запитів у означеному періоді до суду не надходило.