flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До уваги громадян, які проживають на території проведення АТО у Донецькій та Луганській областях

23 березня 2015, 13:51

          Повідомляємо громадянам та представникам юридичних осіб, які проживають на території проведення АТО у Донецькій та Луганській областях про те, що Дніпропетровським апеляційним адміністративним судом тимчасово призупинено пересилання листів, опрацьованих відповідно до законів України «Про звернення громадян», «Про інформацію», «Про доступ до публічної інформації», до території проведення АТО у Донецькій та Луганській областях.

          Відповідне рішення прийнято керівництвом суду у зв’язку із листом Дніпропетровської дирекції УДППЗ «Укрпошта» від 18.08.2014 № 3-01-Ю-5599, у якому повідомлено про тимчасове призупинення приймання до пересилання поштових відправлень, адресованих одержувачам певних населених пунктів Донецької та Луганської областей, відповідно до якого ДААС тимчасово призупинив пересилання поштових відправлень, адресованих одержувачам певних населених пунктів Донецької та Луганської областей.

          Крім того, звертаємо Вашу увагу на розпорядження Кабінету Міністрів України від  07 листопада 2014 р. № 1085 (у редакції розпорядження Кабінету Міністрів України від 18 лютого 2015 р. № 128-р) «Про затвердження переліку населених пунктів, на території яких органи державної влади тимчасово не здійснюють або здійснюють не в повному обсязі свої повноваження», згідно до якого УДППЗ «Укрпошта» не здійснюється пересилання пошти.   

          Разом з тим, з метою належної організації роботи Дніпропетровського апеляційного адміністративного суду та дотримання норм законів України «Про звернення громадян», «Про інформацію», «Про доступ до публічної інформації» пропонуємо авторам звернень чи запитів з території проведення АТО у Донецькій та Луганській областях окрім зворотної поштової адреси додатково вказувати, у разі її наявності, адресу електронної пошти, для можливості надіслання листів адресатам.   

                                         
          З урахуванням вищевикладеного, розміщуємо відповідь керівника апарату Дніпропетровського апеляційного адміністративного суду від 20.03.2015 № 808/6103/14 (ДО/808/113/14)/1655/15 на запит ТОВ «КРЕСС-ЦЕНТР ПОЛТАВА» від 17.03.2015 № б/н.