flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Інформація щодо надходження та результатів розгляду Дніпропетровським апеляційним адміністративним судом заяв, звернень та запитів на отримання публічної інформації протягом лютого 2015 року

11 березня 2015, 16:48

       З 02 по 27 лютого 2015 року до Дніпропетровського апеляційного адміністративного суду надійшло 3472 документи. Із вказаної кількості документів 337 заяв та запитів громадян та юридичних осіб. За звітний період надано 342 відповіді на заяви та запити.

       Також, протягом звітного періоду до суду надійшло 3 запити на отримання публічної інформації.

       Запити на отримання публічної інформації надійшли від фізичних осіб. (2 засобом поштового зв’язку та 1 нарочно).

       Запити складені у довільній письмовій формі, що стосувалися, зокрема, надання:

- інформації стосовно ненадання відповідей на попередні звернення;

- інформації щодо вчинення кримінального правопорушення (злочину).


       Розглянуто та надано відповіді на 2 запити (1 запит знаходиться на стадії опрацювання), що подані з посиланням на Закон України «Про доступ до публічної інформації», проте запити не належали до сфери правовідносин, що регулюються зазначеним Законом, надано відповідні роз’яснення з урахуванням норм законодавства України.

       За результатами розгляду запитів відповіді надані у письмовій формі та направлені заявникам засобом поштового зв’язку.

       Також, протягом лютого 2015 року судом надано відповіді на 2 звернення громадян в порядку Закону України «Про звернення громадян». Відповіді суду направлені заявникам засобом поштового зв’язку. 2 звернення знаходяться на стадії опрацювання.

       Крім зазначеного, судом надано відповідь на 1 звернення від юридичною особи, яке надійшло в січні 2015 року та підлягало розгляду в порядку Закону України «Про інформацію». На звернення судом підготовлено та направлено письмову відповідь засобом поштового зв’язку. 1 звернення знаходиться на стадії опрацювання.

       Депутатських запитів у означеному періоді до суду не надходило.

       Протягом лютого 2015 року головою суду Мартиненком О.В. проведено особистий прийом громадян, на якому було надано відповідні роз’яснення по суті поставлених питань  1 особі.